Доцільність застосування маркетингу для забезпечення розвитку підприємства при трансформаційній економіці - Нехай, Вікторія Василівна; Нехай, Виктория Васильевна; Nekhai, Viktoriia (My University, 2010)
UK: Стаття є результатом дослідження питання оцінки доцільності застосування маркетингу на підприємстві, представляє розрахункові показники, що характеризують роботу всього підприємства й служби маркетингу, зокрема . EN: Article grows out of research of a question of an estimation of expediency of application of marketing at the enterprise, represents the settlement indicators characterizing work of all enterprise and service of marketing, in particular.
Expediency of application of marketing for maintenance of development of the enterprise at transitive to economy
Keywords: витрати; маркетинг; прибутковість; промисловість; функції; керування; ефективність; costs; marketing; profitableness; the industry; functions; management; efficiency