Переваги застосування доїльних апаратів попарної дії - Мітєв, К. О. (ТДАТУ, 2021)
Молочне тваринництво – досить трудомістка галузь, яка вимагає значних матеріальних вкладень і великих витрат праці. Основним технологічним процесом на фермі з виробництва молока є доїння. В даний час на фермах нашої країни використовується велике різноманіття доїльних апаратів, як імпортного, так і вітчизняного виробництва.
Keywords: молочне тваринництво; доїльні апарати; пульсатор; вакуум; молоковіддача; блок керування