Застосування освітніх технологій при вимушеному дистанційному навчання здобувачів-енергетиків ЗВО. - Попова, Ірина Олексіївна; Рощіна, Анастасія (Переяслав, Університет Григорія Сковороди у Переяславі, 2024)
Розглянуті проблеми, які виникли в організації дистанційного освітнього процесу здобувачів-енергетиків у воєнний час. Розкриті особливості, складності, умови та проблеми організації освітнього процесу в ситуації вимушеного дистанційного формату навчання. Сформульовані висновки і рекомендації.
Keywords: дистанційне навчання; синхронний та асинхронний режим навчання