Класифікація обладнання для просіювання борошна - Колєснік, О. П. (My University, 2021)
Для просіювання борошна в харчовій промисловості використовують борошнопросіювачі періодичної та безперервної дії. Основним робочим органом просіювальної машини, незалежно від конструкції і принципу дії є сито. Для просіювання використовують сита плетені і штамповані. Сіткові сита виготовляються із сталевого низько вуглецевого, а також із латунного дроту, а штамповані сита – з листової сталі.
Keywords: борошно; хлібопекарське підприємство; металеві сита; просіювачі