Опис до патенту на корисну модель № 67969 "Відцентровий вентилятор" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Відцентровий вентилятор містить спіральний корпус з вхідним та вихідним патрубками, робоче колесо з корінним, покривним дисками та лопатками, привід та регулятор потужності повітряного потоку. Привід регулятора приєднаний до покривного диска. Лопатки виготовлені з еластичного матеріалу
Keywords: машинобудування; система вентиляції; транспортування різноманітних матеріалів з леткими частками; зерноочисні та сортувальні машини