Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №7 на тему «Вимірювання штангенінструментами» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Полудненко, О. В. (ТДАТУ, 2018)
Вивчити будову і призначення штангенінструментів. Навчитися вимірювати розміри деталей основними видами штангенінструментів і визначати придатність розмірів.
Keywords: штангенінструменти; шкала ноніусу; вимірювання; розміри деталі; метрологічна характеристика