Звіт щодо підсумків виконання технічного аудиту обладнання, розташованого в ЦВО, ДЗФ, ЦШГ, ЛМЦ, та ТСЦ ПрАТ «Полтавський ГЗК» згідно договору № 596 про виконання технічного аудиту від 10 березня 2020 року - Андріанов, Олександр Анатолійович; Бережецький, Олександр Васильович; Ваврикович, Володимир Мирославович; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (ТОВ «САВ Комплект», 2020)
Даний Звіт з виконаної роботи є першою у світовій практиці спробою комплексної оцінки можливостей програмного застосування передової технології електронної водопідготовки «HydroFLOW» з метою підвищення енергоефективності та зменшення екологічного навантаження на навколишнє середовище в рамках потужного містоутворюючого підприємства гірничодобувної промисловості. Звіт може бути цікавим для широкого кола керівників підприємств гірничо-добувної та металургійної промисловості, енергетики, машинобудування, харчової та переробної промисловості, викладачів та студентів вузів, керівників відповідних міністерств та відомств, органів місцевої влади та самоврядування.
Keywords: технологія електронної водопідготовки «HydroFLOW»; сигнал «Hydropath»; КОТЕЛ ПТВМ-100; ТОВ ВКО «КИСЕНЬ» ГРАДИРНЯ EVAPCO; МОКРЕ ГОЗООЧИЩЕННЯ; ГРУПА ВАКУУМНИХ НАСОСІВ; НОВА ГРАДИРНЯ DALGAKIRAN; МАСЛООХОЛОДЖУВАЧ МО; КУЛЕР SA; МАСЛОСТАНЦІЯ ЦС-70; ЕЛЕКТРОПІЧ ДС-6Н1; ЕЛЕКТРОПІЧ ДСП-1,5; Hydroflow І-100; Hydroflow С-60; Hydroflow AQUAKLEAR P(С)45; Hydroflow AQUAKLEAR P(С)150; Hydroflow CUSTOM 14”; Hydroflow CUSTOM 16”; HYDROFLOW Р-150; Hydroflow CUSTOM 12; Hydroflow CUSTOM 28; машини мокрого газоочищення ЦВО; котел ПТВМ-100 ТСЦ