Планування аудиту згідно МСА - Зуєв, В. С. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
Невід’ємною складовою частиною аудиту є планування, яке забезпечує високий рівень здійснення аудиторської перевірки. За визначенням відомого британського економіста Р. Доджа, основна мета планування аудиту полягає в тому, щоб надати суб’єкту господарювання ефективні економічні послуги у визначений проміжок часу [2]
Keywords: аудит; планування аудиту; аудиторська перевірка; економічні послуги; аудиторські докази; внутрішній контроль