Надійність паливної системи ДВЗ, працюючих на різних видах палива - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Юдовинський, В. Б.; Коломоєць, В. А. (ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2014)
UK: Робота присвячена визначенню показників надійності елементів паливної системи ДВЗ і наводиться порівняння надійності елементів паливної системи, що працює на різних видах палив. Визначено закони параметричних відмов, за допомогою яких встановлено середні ресурси. Зіставляючи значення середніх ресурсів була виявлена найбільш слабка ланка, яким є паливний насос високого тиску. EN: Work is sacred to determination of reliability of elements of the fuel system indexes ДВС and comparison over of надежностей elements of the fuel system, working on the different types of fuels is brought. The laws of self-reactance refuses, which middle resources are set by means of, are certain. Comparing the values of middle resources were the most weak link which a petrolift is high-pressure is educed.
Reliability of fuel system се, working on different types of fuel
Keywords: паливна системи ДВЗ; біопаливо