Опис до патенту на корисну модель № 91066 "Ротор дезінтегратора" - Яковенко, В. С.; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Oleksiienko, Vadym; Гвоздєв, О. В. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Ротор дезінтегратора містить два вертикально розташованих один проти одного несучих диски з притискними дисками, що мають отвори, які виконані по концентричних колах, в яких вставлені пальці. По концентричних колах в притискних дисках навпроти пальців виконані циліндричні отвори, а в головках пальців - шестигранний отвір під ключ
Keywords: ротор дезінтегратора; машинобудування; машини для подрібнення матеріалів; машини для приготування однорідних сумішей з твердими заповнювачами; будівництво; хімічна промисловість