Жарков Віктор Якович: біобібліографічний покажчик основних публікацій з 1976 по 2015 роки - Мартинов, Володимир Іванович; Мартынов, Владимир Иванович; Martynov, Volodymyr (ТДАТУ; наукова бібліотека, 2016)
Даний покажчик продовжує серію „Біобібліографістика провідних вчених ТДАТУ”, яка започаткована в науковій бібліотеці університету в 2004 році, і адресований студентам, аспірантам, науковцям, працівникам бібліотек
Keywords: Жарков Віктор Якович; вчений; покажчик