Системи автоматизованого проектування і їх структура - Шквиря, В. В. (My University, 2021)
Система автоматизованого проектування (далі - САПР) - це система, що включає користувача (інженера, конструктора, технолога) і комплекс засобів автоматизації проектування, які утворюють технічне (далі - ПК), програмне, математичне, інформаційне, лінгвістичне, методичне, організаційне забезпечення.
Keywords: інформаційні технології; проектування; САПР; програмне забезпечення