Дослідження характеристик моментного гідроциліндра - Крилов, Володимир Вікторович; Крылов, Владимир Викторович; Krylov, Volodymyr (ТДАТУ, 2012)
У статті наведено аналіз стану та результати досліджень гідравлічних характеристик моментного гідроциліндра при проведенні навантажувально-розвантажувальних робіт. В статье приведен анализ и результаты исследований гидравлических характеристик моментного гидроцилиндра при проведении погрузочно-разгрузочных работ.
Исследования характеристик моментного гидроцилиндра
The research of rotary rain characteristics
Keywords: вантаж; гідроманіпулятор; момент інерції; моментний гідроциліндр