Особливості професійної підготовки в системі освіти США - Кулєшов, Сергій Олександрович; Кулешов, Сергей Александрович; Kulieshov, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: У статті проаналізовано фактори, які спонукають до професійної підготовки, відмінність у вимогах до професійного розвитку працівників американської освітньої галузі у різних штатах. Перераховані установи, які надають професійну підготовку, та їх особливості. Висвітлено сутність методів професійного розвитку та особливості функціонування централізованої та децентралізованої систем вищої освіти. EN: The article analyzes the factors that induce vocational training, the difference in the requirements for professional development of employees of the American educational sector in different states. The institutions that provide vocational training and their features are listed. The essence of methods of professional development and peculiarities of functioning of the centralized and decentralized systems of higher education are covered.
Keywords: професійна підготовка; термін; кредит; система освіти; vocational training; term; credit; education system