Моделювання стану електрона у квантовій нитці - Шквиря, В. В.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2020)
Метою роботи є обчислення енергетичного спектру електронів у квантовій нитці, що являє собою нанокомпозит TiO2/porous-Si.
Keywords: електрон; TiO2/porous-Si; рівняння Шредінгера; гетероструктура