Роль та місце дисципліни «Енергозбереження в тваринництві» в підготовці фахівців АПК - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (Люкс, 2014)
Розкрито актуальність питання впровадження енергозберігаючих технологій, роль та місце дисципліни «Енергозбереження в тваринництві» у процесі підготовки фахівців аграрних вищих навчальних закладів, а також мета і задачі вивчення дисципліни.
Keywords: енергозбереження; енергоефективність; енергоощадність; будівництво та реконструкція; нетрадиційні поновлювальні джерела енергії; навчальна дисципліна