Ремонт блоків циліндрів з тріщинами верхніх перемичок - Алдошин, А. С.; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro (ТДАТУ, 2021)
Блоки циліндрів двигунів є дорогими, металомісткими, дефіцитними виробами, що визначають довговічність, ресурс і індивідуальність двигунів. Вони в переважній своїй більшості довговічні, проте мають перелік поломок, які спричиняють їх вихід з ладу та передчасне списання.
Keywords: двигун; дефекти блоків; знос гнізд; тріщини верхніх перемичок; ремонт двигунів