Аналіз давальницьких операцій в аспекті розвитку переробних підприємств України - Терновський, Володимир Олександрович; Терновский, Владимир Александрович; Ternovsky, Volodymyr (ТДАТУ, 2014)
У статті розглянуто основні поняття давальницьких операцій. Проведено порівняння понять видів давальницьких операцій. Визначенню основні причини використання давальницької схеми переробними підприємствами. Досліджено наслідки роботи за давальницькою схемою на переробні підприємства. Роль давальницьких операцій на розвиток переробних підприємств визнано як позитивну.
Keywords: давальницька операція; переробне підприємство; соціальні фактори