Бюджетування в торговельних підприємствах - Краєва, О. В. (ТДАТУ, 2021)
З розвитком економіки в Україні кількість діючих підприємств різних галузей збільшується. Основною задачею більшості з них є отримання прибутку для себе чи для держави, виконання певних функцій. Важливе місце серед них посідають торгівельні підприємства, які забезпечують поширення різноманітних товарів та сприяють розвитку економічних відносин між країнами. Основою для торгівельних підприємств, як і для інших, є бюджетування, воно є головним в управлінні процесами всіх суб’єктів господарювання.
Keywords: прибуток підприємства; товари; економічні відносини; аналізування бюджету