Комплектування тягово-привідних грунтообробних агрегатів в складі енергонасичених тракторів. Методичні вказівки до практичної роботи №6 з дисципліни «Використання техніки в АПК МВР» для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 208 «Агроінженерія» (на основі бакалавра). - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Мета роботи: ознайомлення майбутніх фахівців із методикою та набуття ними практичних навичок комплектування тягово-привідних машинно-тракторних агрегатів (МТА) у складі енергонасичених тракторів
Keywords: методичні вказівки; агроінженерія; тягово-привідні машинно-тракторні агрегати; МТА; енегронасичені трактори; ВВП; мобільні енергетичні засоби