Обґрунтування технологіїї виробництва цукатів із топінамбура - Мандзій, М. В. (My University, 2021)
Проаналізована можливість виготовлення цукатів із топінамбура. Запропонована схема технологічного процесу виробництва.
Keywords: цукати; топінамбур; інулін