Дослідження та обґрунтування параметрів конструкції ротаційного протипотокового очищувача повітря з метою використання його в системі вентиляції кабін тракторів - Мохнатко, Ірина Миколаївна; Мохнатко, Ирина Николаевна; Mokhnatko, Iryna (ТДАТУ, 2013)
UK: Робота присвячена дослідженням та обґрунтування конструктивних параметрів ротаційного протипотокового очищувача повітря з метою використання його в системі вентиляції кабін тракторів. EN: Work is devoted to a problem of researches on optimization of efficiency of purification of air from a dust and to justification of parameters of a design of the rotational antistream air purifier for the purpose of its use in system of ventilation of a cabin of a tractor.
Research and justification of parameters of the design of the rotational antiline air purifier for the purpose of its use in system of ventilation of cabins of tractors
Keywords: очисник повітря; радіус ротора