Продуктивність пшениці озимої залежно від впливу попередників в умовах Південного Степу України. - Білоусова, Зоя Володимирівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
Пшениця озима вимоглива до попередників. Від того, яку культуру вона змінила на полі, значною мірою залежить як величина її врожаю, так і якість зерна. Нині сільськогосподарське виробництво ставить нові вимоги щодо підбору кращих попередників для пшениці озимої, особливо, за високого насичення сівозміни культурами, близькими за біологією та технологією вирощування.