Застосування інструментів цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі. - Шквиря, Наталя Олександрівна (My University, 2022)
Ресторанний бізнес успішний сьогодні багато в чому завдяки маркетинговим стратегіям, які необхідні для його популяризації. Існує чітка цільова аудиторія, яку всі ресторани прагнуть захопити, знайшовши успішні маркетингові тактики. Маркетинг - це система, що охоплює як рекламу, так зв‘язки з громадськістю. Без маркетингу бізнес не зможе запропонувати найкращі продукти або послуги в галузі, і жоден з потенційних клієнтів не зможе дізнатися про підприємство. Ресторанний бізнес, як один із наймолодших споживчих ринків, почав також входити у всесвітню мережу, реєструючи свої сайти, відкриваючи групи в соціальних мережах та розміщуючись в інтернет-каталогах підприємств. Дуже мала кількість закладів використовують нестандартні інтернет-комунікації та різні цікаві електронні сервіси на своїх сайтах.