Гелел Семенович Ялпачик : до 100-річчя від дня народження кандидата технічних наук, викладача і науковця : презентація - Вовченко, Світлана Володимирівна; Vovchenko, Svitlana (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2012)
Презентація присвячена 100-річчю від дня народження кандидата технічних наук, викладача і науковця Гелела Семеновича Ялпачика.
Keywords: викладач; науковець