Напрями державної підтримки малого бізнесу в сільському господарстві - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (Мелітополь: Вид-во Мелітопольська типографія «Люкс», 2017)
Розглянуто рівень державної підтримки сільського господарства в розвинутих країнах та Україні. Виділено перспективні напрями державної підтримки суб’єктів малого бізнесу в сільському господарстві. Визначена основна роль фінансово-кредитної підтримки та основні її складові. Розглянуто особливості законодавчого напряму підтримки малого бізнесу в сільському господарстві. Рекомендовані напрями організаційно-технічної та інформаційно-аналітичної державної підтримки.
Keywords: державна підтримка; малий бізнес; сільське господарство; фінансово-кредитна підтримка; законодавча підтримка; організаційно-технічна підтримка; інформаційно-аналітична підтримка