Аналітичне визначення оптимальних експлуатаційних показників електрифікованого ґрунтообробного мотоблоку - Ковальов, Олександр Вікторович; Ковалев, Александр Викторович; Kovalov, Oleksandr; Куценко, Юрій Миколайович (My University, 2011)
UK: В роботі на основі графоаналітичного аналізу поверхні відклику за допомогою двомірних перерізів визначе-ні оптимальні значення експлуатаційних показників мотоблоку, що надають умовний екстремум параметру оптимізації. RU: В работе на основе графоаналитического анализа поверхности отклика с помощью двумерных сечений определены оптимальные значения эксплуатационных показателей мотоблока, дающих условный экстремум параметра оптимизации. EN: In article on the basis analysis surface of response by sections the optimum values of operating indexes of mo-toblock, giving’s conditional parameter of optimization are certain.
Аналитическое определение оптимальніх эксплуатационных показателей электрифицированного почвообрабатывающего мотоблока
The basis analysis determination by sections the optimum operating indexes of the electrified motoblock
Keywords: мотоблок; електромотоблок; експлуатаційні показники; рівняння регресії