Удосконалення виробничо-господарських процесів в сільськогосподарському виробництві - Попов, Б. Ю. (ТДАТУ, 2020)
Необхідність удосконалення управління сільськогосподарським виробництвом обумовлена кількісними і якісними змінами, що відбуваються у зовнішньому та внутрішньому середовищі функціонування підприємств АПК. Перш за все, економічний відтворювальний процес в сільському господарстві тісно переплітається з природно-кліматичними та біологічними процесами.
Keywords: диверсифіковане сільськогосподарське підприємство; технологічні системи; створення системи адаптивних процесів; впровадження нових ресурсозберігаючих технологій