Опис до патенту на корисну модель № 64624 "Машина попереднього очищення зерна" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2011)
Машина попереднього очищення зерна, що включає поміщений в кожух вібровідцентровий решітний барабан, над яким розміщений пристрій для завантаження, пневмосепаруючий пристрій та приводи, яка відрізняється тим, що в верхній частині пневмосепаруючого пристрою встановлений додатковий домолочувальний пристрій
Keywords: пристрій, що поділяє тверді матеріали за аеродинамічними властивостями та розмірами; очищення та сортування зерна і насіння