Методи просування бізнесу в Instagram - Рибчинська, А. А. (My University, 2021)
Сьогодні Instagram є не лише однією із найпопулярніших соціальних мереж, а й потужним майданчиком для заробітку. Адже глобальна аудиторія Instagram складає понад 1 мільярд користувачів. Тому бізнес, в якому використовуються можливості Instagram, є таким популярним і прибутковим.
Keywords: Instagram; бренд; реклама; товари