Переваги і недоліки систем впорскування бензинових двигунів - Дроздов, О. (ТДАТУ, 2021)
Залежно від способу утворення паливно-повітряної суміші розрізняють системи центрального впорскування, розподіленого впорскування і безпосереднього впорскування. Системи центрального і розподіленого впорскування є системами попереднього впорскування, тобто впорскування в них робиться не доходячи до камери згорання - у впускному колекторі.
Keywords: паливно-повітряна суміш; впорскування; камери згорання; моновпорскування; багатоточкова система впорскування; циліндр