Подання податкової звітності в електронній формі - Косторной, С. В. (ТДАТУ, 2013)
Узагальнено законодавче та нормативне регулювання подання податкової звітності в електронній формі, зокрема, застосування електронного цифрового підпису. Досліджено особливості спеціалізованого програмного забезпечення щодо формування та подання податкової звітності.
Keywords: оподаткування; Податковий кодекс; податкова звітність