Science and innovations in the 21st century: матеріали І Всеукр. Інтернет-конф. студ. та молодих вчених : у 3 ч. Т. 2 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлені матеріали Всеукраїнської конференції за результатами досліджень у галузі інформаційних технологій, управління та адміністрування, цивільної безпеки та права. Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів, магістрантів, студентів й аспірантів вищих навчальних закладів, фахівців і керівників підприємств різної організаційно-правової форми, працівників державного управління, освіти та місцевого самоврядування.
Keywords: збірник; студент; викладач; інформаційні технології; цивільна безпека; право; управління; адміністрування