Державна політика у галузі загальної середньої освіти в Україні - Мережко, Т. Г.; Застрожнікова, Ірина Володимирівна; Застрожникова, Ирина Владимировна; Zastrozhnikova, Iryna (My University, 2020)
Головним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки є Міністерство освіти і науки України ( далі МОН), діяльність якого керується Кабінетом Міністрів України. До головних місій міністерства належить забезпечення розробки і реалізації державної політики у таких сферах: освіта і наука, наукова, науково-технічна та інноваційна діяльності, трансфер технологій.
Keywords: державна політика; загальна середня освіта; якість освіти; реформування освіти