Огляд методів індивідуального прогнозування технічного стану машин - Посвятенко, Е. К.; Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha (ТДАТУ, 2010)
UK: В статті зроблений огляд методів індивідуального прогнозування технічного стану машин та їх складових частин при описанні процесів зміни діагностичних параметрів у залежності від напрацювання. EN: In the article review the methods of individual prognostication of the machine technical state and their component part is considered at description of change of diagnostic parameters on average operating time.
Review the methods of individual prognostication of the machine technical state
Keywords: прогнозування; параметр; ресурс; технічний стан; методи побудови моделей прогнозування