Напрямки розвитку інноваційної політики в АПК - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2012)
Основною ціллю державної інноваційної політики АПК є створення сприятливих правових і економічних умов для підвищення інноваційної діяльності господарюючих суб’єктів, державної підтримці і стимулюванні інновацій, що забезпечують конкурентноздатність сільськогосподарської продукції на внутрішньому і зовнішньому ринках. Також основною ціллю даної політики є продовольча безпека країни.
Keywords: інноваційна діяльность; інновації; інноваційний розвиток; інноваційна політика