Технології та машини для хімічного захисту рослин - Шевченко, Д. Ю.; Тарабанов, нЄ. О.; Бондаренко, Лариса Юріївна; Бондаренко, Лариса Юрьевна; Bondarenko, Larysa; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr (ТДАТУ, 2018)
Пропонується аналіз способів та методів хімічного захисту рослин з огляду застосування екологічного підходу який дозволив би перейти до захисту рослин за принципом управління агроекосистемами.
Keywords: шкідники; хімічний захист рослин; обприскування; обпилювання; обробка аерозолями