Застосування математичного моделювання у лабораторному практикумі з фізики - Морозов, Микола Вікторович; Морозов, Николай Викторович; Morozov, Mykola; Халанчук, Лариса Вікторівна; Халанчук, Лариса Викторовна; Khalanchuk, Larysa; Кравець, Василь Іванович; Кравец, Василий Иванович; Kravets, Vasyl; Рожкова, Олена Павлівна; Рожкова, Елена Павловна; Rozhkova, Olena (My University, 2020)
Віртуальні імітаційні лабораторні роботи знаходять все більш широке застосування, в першу чергу при дистанційній формі навчання. Тому дослідження відповідних математичних моделей процесів та систем є актуальною задачею науково-методичного забезпечення лабораторного практикуму з фізики.
Keywords: фізика; математичне моделювання; лабораторний практикум; хвильове рівняння Шредінгера; квантові точки; електрони