Кафедра "ТКМ" відзначила своє 75-річчя - Турчина, С. (My University, 2008)
У числі перших кафедр Мелітопольського інституту інженерів-механіків сільського господарства ім. ОГПУ у 1933 році було створено кафедру технології металів. 3 1988 року, відповідно до назви основної дисципліни, досліджуваної на кафедрі, рішенням вченої ради МІМСГу кафедра була перейменована і має назву «Технологія конструкційних матеріалів» (ТКМ). Очолює колектив к. т. н„ доцент С. В. Кюрчев.
Keywords: ТКМ; Агротаврія