Універсальна реологічна модель неньютоновських рідин - Глушко, Ю. Ю. (ТДАТУ, 2020)
Наведені теоретичні передумови створення універсальної реологічної моделі неньютонівських рідин.
Keywords: студент; магістрант; збірник; математична модель; елемент Фойгта; елемент Максвелла