Результати досліджень з дотримання заданої глибини садіння підщеп плодових культур апаратом дискового типу - Чижиков, Іван Олександрович; Чижиков, Иван Александрович; Chizhykov, Ivan (ТДАТУ, 2015)
UK: У статті наведено методику та результати лабораторних досліджень процесу садіння підщеп садильним апаратом з пристроєм, що забезпечує садіння підщеп на задану глибину. RU: В статье описана методика и приведены результаты лабораторных исследований процесса посадки подвоев посадочным аппаратом с устройством, обеспечивающим посадку подвоев на заданную глубину. EN: The methods have been described in the article as well as the results of the laboratory process researching of stocks planting by the planter with the device providing stocks planting at the specified depth have been given.
Результаты исследований по соблюдению заданной глубины посадки подвоев плодовых культур апаратом дискового типа
The results of researching on the keeping the specified depth for fruit crop stocks planting by means of the disk type device
Keywords: садіння підщеп; глибина садіння; садильний апарат; підщепи плодових культур; машина МПП-4; апарат дискового типу; вирощування плодових культур; якість саджанців; підщепи яблуні