Іноземна мова за фаховим спрямуванням (англійська): методичні вказівки з виконання практичної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» (на основі повної загальної середньої освіти) за спеціальністю 101 «Екологія» денної форми навчання - Симоненко, Світлана Вікторівна; Симоненко, Светлана Викторовна; Symonenko, Svitlana; Шевченко, Світлана Петрівна; Шевченко, Светлана Петровна; Shevchenko, Svitlana; Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Лемещенко-Лагода, Виктория Владимировна; Lemeshchenko-Lagoda, Viktoriia (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Інтеграційні процеси у сучасній професійній освіті спрямовані, перш за все, на реалізацію нових освітніх ідеалів – формування цілісної системи знань і вмінь особистості, розвиток її творчих здібностей та потенційних можливостей. Поява єдиного інформаційного простору потребує відповідних змін у системі навчання іноземних мов. За таких умов пріоритетною стає підготовка закладами вищої освіти спеціалістів з високим рівнем сформованості іншомовної комунікативної компетентності
Keywords: освіта; англійська мова; методичні вказівки; професійна комунікативна компетенція