Результати застосування технології двостадійного ущільнення рослинного матеріалу при закладенні на зберігання - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: За попередніми дослідженнями конструктивно-технологічних параметрів потокової технологічної лінії двоступеневого ущільнення та пакування рослинної сировини у полімерні сховища із внесенням сип-кого консерванту була виявлена енергетична доцільність застосування цієї технології. Однак вплив вказаної технології на якісні показники збереженості по-живних речовин залишився не відомий. Тому проблемою постає дослідження якісних показників збереженості основних поживних речовин, а саме СП (Кз.сП), СК (Кз.сК ), СЖ (Кз.СЖ ), СБЕР (Кз.сБЕР ). EN: Results of production tests are presented in the theses. Nutrients safety coeffi-cients for the two-stage sealing technology are calculated.
Keywords: двостадійне ущільнення; рослинний матеріал; зберігання рослинного матеріалу; закладення рослинного матеріалу; haylage; storing; plant materials; sealing; two-stage sealing technology