Опис до патенту на корисну модель № 146084 "Динамічний дебалансний вібропривод" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Паламарчук, Ігор Павлович; Паламарчук, Игорь Павлович; Palamarchuk, Ihor; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; et al. (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності», 2021)
Динамічний дебалансний вібропривод містить робочу поверхню, опорний вузол пристрою, опору пружної підвіски, пружну підвіску, привідний електродвигун. Додатково встановлено робочий валець, приводний вал робочого вальця, дебаланс на приводному валу робочого вальця, транспортерну стрічку, натяжні валки транспортерної стрічки, підшипники робочого вальця, опорний вузол робочого вальця, реборду робочого вальця, пружинну муфту для сполучення робочого вальця з привідним електродвигуном.
Keywords: вібропривод; вібраційна техніка; сушіння або заморожування дрібноштучних продуктів; ягоди; плоди; овочі; вібраційна транспортуюча машина; опорний вузол пристрою; привідний електродвигун; робочий валець