Визначення вологості зерна у процесі зберігання - Шестопалов, О. П.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
Розглянуто показник якості, який впливає на зберігання зернової продукції
Keywords: зберігання зерна; зберігання зернової продукції; вологість зерна