Організаційно-економічний механізм реалізації стратегічних напрямів розвитку АПК: матеріали III Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2015 року - (:unkn) unknown (My University, 2016)
До збірки ввійшли матеріали учасників Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2015 року. Збірка призначена для викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів, фахівців, які працюють за даним напрямом
Keywords: соняшниковий експорт; митно-транспортне регулювання; управління грошовими потоками; зона вільної торгівлі; експорт озброєнь; бухгалтерський облік