Вдосконалення технологічної лінії переробки зерна в умовах Генічеського району Херсонської області (19ХВД. 12903756.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування - Голєв, Борис Станіславович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В першому розділі проведене маркетингове дослідження на зернову продукцію в Генічеському районі Херсонськкої області. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення лінії цеху виробництва круп. У основному розділі роботи проведена модернізація виробничого обладнання цеху з метою випуску нових видів круп і борошна вищого ґатунку.Описані та розроблені роботи з монтажу та експлуатації машини для зволоження зерна.
Keywords: зерно; крупа; борошно; підприємство; обладнання; модернізація