Термостабілізація меду - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Власой, І. Д. (My University, 2020)
Процеси теплової обробки меду займають важливе місце при підготовці його до реалізації або довготривалого зберігання [1]. При виконанні таких технологічних операцій, як пастеризація, кристалізація, розпускання, темперування меду він піддається нагріванню, тому суттєве місце займає виконання теплотехнічних розрахунків.
Keywords: зберігання меду; технологічні операції; теплова обробка меду