Політичні лідери й еліта: історія та сучасність (політичний аспект): монографія - Морарь, Микола Васильович; Морарь, Николай Васильевич; Morar, Mykola (Мелітополь: "Ваша газета", 2009)
Запропоновану монографію присвячено актуальній у соціально-політичних умовах Украхни проблемі взаємовідносин суб'єктивного та об'єктивного факторів у сіспільстві, ролі особистості та еліт у реалізації завдань політичного процесу, що розвивається.
Keywords: дослідження лідерства; українська політична еліта; імідж політичних лідерів