Опис до патенту на корисну модель № 91506 "Спосіб зниження шкідливого впливу рушіїв колісних тракторів на ґрунт" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Рубанський, В. В.; Мітков, Б. В.; Болтянський, В. М. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2014)
Спосіб зниження шкідливого впливу рушіїв колісних тракторів на ґрунт при виконанні сільськогосподарських робіт. Зазор між здвоєними рушіями колісних тракторів встановлюється з врахуванням типу ґрунту, його вологості і визначається за формулою: ∆Іопт=2h∙tg𝜑
Keywords: шкідливий вплив; ґрунтознавство; сільськогосподарські роботи; ґрунт; машинобудування